Spânzură-mă tu

Marian este un scriitor uitat de lumea editurilor, împăcat cu viaţa sa liniştită de profesor la un liceu bucureştean. Asta, până când o întâlneşte pe frumoasa Angelica, femeia care îi suceşte minţile atât de tare încât îl aduce în ipostaza de a face nişte acţiuni, până mai ieri, inimaginabile.

Romanul urmăreşte devenirea unui om absolut normal în momentul în care viaţa  şi raporturile sale cu persoanele cunoscute se schimbă dramatic. Există în Spânzură-mă tu o doză de comic şi o doză de tragic, ce transformă această naraţiune noir într-un scenariu de viaţă aproape posibil.

NOAPTEA ÎNGERILOR

Ioana, o actriță celebră, trecută de apogeul carierei, nu poate să accepte trecerea timpului și faptul că steaua celebrității ei e pe cale să se stingă. Maria, fosta studentă a Ioanei, încearcă să iasă de sub influența ei și să-și găsească un drum propriu. Sasha o iubește pe Ioana, dar înțelege că până în momentul în care aceasta nu va accepta schimbarea, orice fel de relație sănătoasă între ei nu mai este posibilă. Cei trei se reunesc pentru o noapte în apartamentul Ioanei, unde vor trece de la agonie la extaz, într-o luptă a orgoliilor.

Acord parental: 18+  Textul conține conotații sexuale explicite

KILOMETRUL 143

Un cuplu aparent perfect se confruntă cu povești din tinerețe rămase neterminate. Ei au la dispoziție doar o zi pentru a descoperi dacă mai au ceva în comun. Kilometrul 143 este bariera ce se găsește undeva pe drumul dintre orice doi parteneri în marea majoritate a relațiilor, este locul unde trebuie să plătești o taxă pentru a putea merge mai departe.

Acord parental: 18+  Textul conține conotații sexuale explicite

Mansarda cu nebuni

Mansarda cu nebuni este locul în care totul este posibil. Este cutia amintirilor dintr-o viață trăită de George, o perioadă a experiențelor hedoniste, de descoperire a unui adult. El retrăiește acum aceste momente prin ochii Ronzei, o tânără din Beirut alungată de familia sa, ajunsă dintr-un un joc al întâmplării la hostelul unde George este recepționer. Dialogul dintre cei doi este de fapt pretextul a două monoloage despre dragoste, prietenie și devenire.

Acord parental: 18+  Textul conține conotații sexuale explicite

Back to Top