Despre mine

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cine sunt şi de ce scriu?

Am început să cochetez cu ideea de a scrie prin anul 2015. Primele încercări au fost timide și nu se adresau publicului, încadrându-se mai mult în genul jurnal. Trecerea către scrierea de ficțiune a venit ca o nevoie de a aborda mai multe subiecte și de a folosi mai multe voci. Iar din clipa în care am încheiat de scris prima nuvelă, mi-am dat seama că aceasta distracție avea să devină pentru mine mai mult decât un hobby. Avea să devină o necesitate.

În anul 2018 am urmat un curs de literatură cu scriitorul american Jerry B. Jenkins, autor al cunoscutei serii Left Behind, vândută în peste optzeci de milioane exemplare de carte. Pot spune că acesta a reprezentat un moment de cotitură în viața mea de scriitor, definindu-mi o nouă perspectivă.

M-am născut și am crescut în Bucuresti. Iubesc acest oraș la fel de mult pe cât îl și urăsc. Este un izvor al inspirației și o sursă a angoaselor mele, așa că am ales fără ezitare genul literar urban fiction.

Am foarte multe povești de spus. Din păcate, nu dispun nici de timp nelimitat, nici nu doresc doar să produc o înșiruire de cuvinte „la foc automat”.

Până în prezent am scris nuvelele Spânzură-mă tu, Mansarda cu nebuni, Kilometrul 143 și Noaptea Îngerilor, cât și o culegere de proză scurtă intitulată Inocență sfărâmată.

Îmi place să spun poveștile orașului, așa cum le percep eu, fără menajamente, de multe ori într-un limbaj trivial și cu deznodăminte nu tot timpul fericite.
Scriu pentru că îmi doresc ca unii dintre cititorii mei să se poată regăsi în personaje sau situații din nuvelele mele și poate să tragă ceva învățăminte care să le ușureze existența cotidiană. Până la urmă nici nu trebuie să fie prea mulți. Eu cred că dacă un roman poate ajuta un singur om să faca un pas înainte, atunci acel roman a meritat să fie scris.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]